Μετά από πολλή σκέψη και προσπάθεια, το 1994, πραγματοποιήσαμε το όνειρο μιας ζωής… Ανηφορίσαμε στην πλαγιά πάνω από την Χερσόνησο και δημιουργήσαμε έναν πρωτοποριακό χώρο.

Με κατάθεση ψυχής αλλά και σώματος και με πολλή προσωπική εργασία και συνεχή προσωπική παρουσία, ήρθαμε σε ένα μέρος αντιπροσωπευτικό της κρητικής γης και λιθαράκι-λιθαράκι φτιάξαμε έναν μικρό παράδεισο.

Η ίδρυση της κατασκήνωσής μας αποτέλεσε ορόσημο στο χώρο της παιδικής αναψυχής στην Κρήτη. Στόχος μας δεν ήταν να φτιάξουμε απλά μια ακόμα κατασκήνωση, αλλά να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου θα δινόταν η ευκαιρία στα παιδιά, σε πλήρη αρμονία με τη φύση, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους...

Θέλαμε να μπορούν να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς τους και να εκφραστούν συναισθηματικά και ψυχικά, αφήνοντας πίσω τους δεσμεύσεις και περιορισμούς...

Έχοντας παρακαταθήκη όλα αυτά τα επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, συνεχίζουμε με στόχο να προσφέρουμε στα παιδιά μια όαση δημιουργικότητας και ένα χώρο έκφρασης δικό τους... τη δική τους χώρα... τη ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ!

Ηρακλής και Πελαγία Κυριακάκη